Blue Surface

Wat vinden de deelnemers van de workshop?

Een aanrader

Ik heb met veel plezier en interesse meegedaan aan de workshop. De workshop is compact en bondig en je krijgt veel praktische tips.
In het tweede deel van de ochtend kregen we een paar waardevolle tips over de verschillende websites van de deelnemers.
De workshop is een aanrader voor iedere ondernemer die meer wil doen aan acquisitie.

Renee de Kruijf

Direct aan

de gang

Heel tof om onder deskundige leiding van Hansje (taalkundige) en Andrew (marketingspecialist) een workshop ‘zichtbaarheid’ te kunnen volgen. Helder, duidelijk en heel concreet. Met tips waar je direct mee aan de gang kunt.

Anita Tekamp

Gericht en

betrokken

Wat de workshop bijzonder de moeite waard maakte, is dat het niet ging over ‘het overwinnen van de vrees voor koud bellen’ of ‘hoe je een acquisitie aanpakt’. Het ging wat mij betreft met name over de kwalitatief goede verstandhouding met bestaande klanten en welke middelen je het beste kunt inzetten om potentiële klanten te laten zien welke kwaliteit je levert. Dit zijn waarden waar ik pertinent achter sta. De interactie tijdens de workshop was goed en de tips en tops waren gericht en betrokken. Klasse.

Jos van Grinsven

Een goede introductie in het hoe en waarom van acquisitie

De workshop was voor mij als beginnende ondernemer een goede introductie in het hoe en waarom van acquisitie. Er was een gebalanceerde focus op zowel de filosofie achter mijn bedrijf als de vertaling hiervan naar potentiële nieuwe klanten. Nieuwe kennis en praktische oefeningen wisselden zich in een mooi tempo af. Ik heb nu weer het gevoel dat ik de goede richting op ga!

Mirjam Reijnders

Adressen

H4 Training Advies

Andrew David

Westerveldsestraat 4

6842 BT Arnhem

06 124 674 29

Anders Verwoord

Hansje Langedijk

Pandorinastraat 3a

1035 VR Amsterdam

06 188 339 48

VOLG ONS

H4  |  Andrew David

  • Twitter

Anders Verwoord  |  Hansje Langedijk

  • Facebook
  • Twitter

© 2021 by Anders Verwoord / H4   |   privacyverklaring