Zoeken
  • Hansje Langedijk

Opfriscursus acquisitie online


Verbeter hoe je vindbaar, zichtbaar en herkenbaar bent voor je volgende klant. Deze digitale workshop volg je gewoon vanaf je eigen online werkplek.


Acquisitievaardigheden opfrissen


Online vindbaar, zichtbaar en herkenbaar zijn is nog belangrijker geworden bij de hedendaagse acquisitie. Stel, je bent al geruime tijd ondernemer en je wilt je acquisitiekennis opfrissen en daarna je acquisitievaardigheden aanscherpen. Je hebt in het verre verleden enige marketingkennis opgedaan. Veel zelf gedaan aan de promotie van je bedrijf. Alleen heeft het coronavirus ondernemersland aardig opgeschud. Veel contacten verlopen niet meer face-to-face. De workshop Zichtbaar voor klanten is een goede opstap om je acquisitie aan te pakken. Ook als het verwerven van klanten je steeds meer energie kost.


Direct tops en tips over jouw website


In de interactieve workshop controleren we of je jouw doelgroep juist hebt bepaald of dat je die opnieuw moet definiëren. Kloppen je teksten op de website nog steeds? Je krijgt tops en tips van de gespecialiseerde workshopleiders en van je mede-deelnemers. Lees ook wat anderen aan de workshop Zichtbaar voor klanten hebben gehad.


Een bonus


Je website wordt van tevoren globaal gereviewd. Vervolgens ga je in de workshop direct aan de slag met het resultaat. Je leert hoe je een pakkende tekst moet maken en hoe je de aandacht van je potentiële klanten trekt en vasthoudt. Geen excuses meer nodig: online acquisitie oppakken is na de workshop veel gemakkelijker geworden!

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Adressen

H4 Training Advies

Andrew David

Westerveldsestraat 4

6842 BT Arnhem

06 124 674 29

Anders Verwoord

Hansje Langedijk

Pandorinastraat 3a

1035 VR Amsterdam

06 188 339 48

VOLG ONS

H4  |  Andrew David

  • Twitter

Anders Verwoord  |  Hansje Langedijk

  • Facebook
  • Twitter

© 2021 by Anders Verwoord / H4   |   privacyverklaring