Zoeken
  • Andrew David

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar een online workshop?

Bijgewerkt: 15 aug 2020

Onze duoworkshop Zichtbaar voor klanten levert de deelnemers inzicht op in hun acquisitievaardigheden. In het tweede deel werken ze met hun eigen webteksten aan online zichtbaar zijn.


De workshop ‘Zichtbaar voor je klant’ is geschikt voor deelnemers die al korte of langere tijd bezig zijn met hun bedrijf en willen werken aan zowel de zichtbaarheid van hun website als hun acquisitievaardigheden. De deelnemers werken direct aan hun eigen website.


Duoworkshop: twee doelen


We bieden een programma van 3 uur. Dit bestaat uit 2 delen:

  1. We bespreken samen welke vorm van acquireren het best bij de deelnemer past. Wat zijn voor hem de beste manieren om potentiële klanten te benaderen?

  2. We leggen van tevoren de websites onder de loep en gebruiken onze feedback tijdens de workshop. Wat ziet er goed uit en wat zijn verbeterpunten? Hoe kunnen de deelnemers zelf zorgen voor betere vindbaarheid?

Door de praktische insteek is de workshop Zichtbaar voor klanten prettig om online te volgen. De deelnemers maken korte offline opdrachten, die ze met ons als workshopleiders bespreken. We zorgen voor voldoende onderbrekingen, zodat iedereen gefocust blijft en de informatie optimaal benut.


Samenwerken met organisaties is een mooie manier gebleken om mensen te scholen: dit is voor ondernemers een laagdrempelige manier om zich te scholen. En voor ons is het fijn om ons in de voorbereiding geheel op de inhoud te richten.

36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Adressen

H4 Training Advies

Andrew David

Westerveldsestraat 4

6842 BT Arnhem

06 124 674 29

Anders Verwoord

Hansje Langedijk

Pandorinastraat 3a

1035 VR Amsterdam

06 188 339 48

VOLG ONS

H4  |  Andrew David

  • Twitter

Anders Verwoord  |  Hansje Langedijk

  • Facebook
  • Twitter

© 2021 by Anders Verwoord / H4   |   privacyverklaring